Great 24,536,991+ #kadkahwinmurah recommendations



Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS  #korset  #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang  #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

bengkung & korset murah (@bengkung.korset.murah)


Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS #korset #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS  #korset  #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang  #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

bengkung & korset murah (@bengkung.korset.murah)


Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS #korset #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

Ultraslim Magnetic Therapy Corset
=========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM:
~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
~ Membantu memperbaiki postur badan
~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal
~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh
~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan
~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Measurement:

Size M : 
Waist: 23-26 inches
Hip: 32 -36.5 inches
Weight: 42.5-50kg

Size L : 
Waist: 26 -28 inches
Hip: 33 -37 inches
Weight: 50-57.5kg

Size XL : 
Waist: 28 -31 inches
Hip: 35-38 inches
Weight: 57.5-62.5kg

Size 2XL : 
Waist: 31 -33 inches
Hip: 36 -40 inches
Weight: 62.5-67.5kg

Size 3XL : 
Waist: 33.4-38.9inches
Hip: 37.4-41.3inches
Weight: 67.5-72.5kg

Size 4XL : 
Waist: 38 -41 inches
Hip: 38 -42 inches
Weight: 72.5-80kg

RM70 FREE POS  #korset  #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang  #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

bengkung & korset murah (@bengkung.korset.murah)


Ultraslim Magnetic Therapy Corset =========================== Kebaikan Korset ULTRASLIM: ~ Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping ~ Membantu memperbaiki postur badan ~ Membentuk bahagian punggung dan payudara yang tegang dan anjal ~ Mencegah pembentukan lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan ~ Mengatasi masalah perut buncit . Mudah untuk diselaraskan mengikut keselesaan tubuh ~ Dihasilkan daripada fabrik yang fleksibel dan selesa untuk tubuh badan ~ Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita ~ Turut sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin. Measurement: Size M :  Waist: 23-26 inches Hip: 32 -36.5 inches Weight: 42.5-50kg Size L :  Waist: 26 -28 inches Hip: 33 -37 inches Weight: 50-57.5kg Size XL :  Waist: 28 -31 inches Hip: 35-38 inches Weight: 57.5-62.5kg Size 2XL :  Waist: 31 -33 inches Hip: 36 -40 inches Weight: 62.5-67.5kg Size 3XL :  Waist: 33.4-38.9inches Hip: 37.4-41.3inches Weight: 67.5-72.5kg Size 4XL :  Waist: 38 -41 inches Hip: 38 -42 inches Weight: 72.5-80kg RM70 FREE POS #korset #bengkung #kebaya #kebarung #kebarungmurah #kebayamurah #kebayaset #bajupengantin #bajupengantinmurah #bengkungibu #ibumenyusu #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungmoden3in1 #setberpantangmurah #setberpantang #kadkahwinmurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubayi #bengkungbayi #nonaroguy

Tysm AMIERA♥FAISAL
.
Order kad size 4x6 jenis sekeping
🌈 FREE ENVELOPE
.
Tambah set65 RM65
.
Set65
🌈 1pcs banner size 3'x6'
🌈 2pcs bunting size 2'x5'
🌈 3pcs arrow size 2'x2
.
.
Untuk detail harga, sila direct whatsapp. Jika DM, sila komen untuk inform. Terima kasih. Link whatsapp ada kat profile.
.
.
Untuk pertanyaan sila direct whatsapp saya. Nak lagi senang? Nah, pergi tengok profile IG, just click link whatsapp tu, tinggal nak bagi salam je lagi. Untuk feedback boleh usha @gogonefeedback @gogonefeedback @gogonefeedback @gogonefeedback #igogoneyou #haamuahciked #kadkahwingogone⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀ ⠀
📱+6011 1945 9046 (Whatsapp)
⠀
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinonline  #kadkahwinmalaysia #kadkahwinbajet #negerisembilan #bahau #bahauonlinestore #batukikir  #lokal #lokalah  #stickerkahwin  #jempol #kualapilah #simpangpertang #waghih #jelebu  #bandarsrijempol

by Hilmi Ghazalli SINCE 2014 (@kadkahwingogone)


Tysm AMIERA♥FAISAL . Order kad size 4x6 jenis sekeping 🌈 FREE ENVELOPE . Tambah set65 RM65 . Set65 🌈 1pcs banner size 3'x6' 🌈 2pcs bunting size 2'x5' 🌈 3pcs arrow size 2'x2 . . Untuk detail harga, sila direct whatsapp. Jika DM, sila komen untuk inform. Terima kasih. Link whatsapp ada kat profile. . . Untuk pertanyaan sila direct whatsapp saya. Nak lagi senang? Nah, pergi tengok profile IG, just click link whatsapp tu, tinggal nak bagi salam je lagi. Untuk feedback boleh usha @gogonefeedback @gogonefeedback @gogonefeedback @gogonefeedback #igogoneyou #haamuahciked #kadkahwingogone⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ 📱+6011 1945 9046 (Whatsapp) ⠀ #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwinbajet #negerisembilan #bahau #bahauonlinestore #batukikir #lokal #lokalah #stickerkahwin #jempol #kualapilah #simpangpertang #waghih #jelebu #bandarsrijempol

“ Isteri mengaum macam harimau❗"
.
Sedap abang sedap❗
Dua tiga round pun I sanggup❗
Lagi abang lagi..❗
Ahhh.. ahhhh..❗
.
Kami tahu,
situasi seperti di atas yang abang-abang inginkan.
Tapi, apakan daya..
Isteri masih terkankang dikatil meminta-minta.
Tapi abang sudah tidak terdaya?
Lama pun tak mampu walaupun kedai kopi minta kopi Jantan dua gelas dengan lima bijik telur.
Kedai kopi sembang kencang kuat di katil tapi sebenarnya tak❗
.
Sudah tiba masanya untuk abang berubah jadi lelaki yang tahan lama, yang mampu puaskan isteri❗
Dapatkannya sekarang❗
.
Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan boboi
🍆 Memanjangkan boboi
🍆 Menebalkan boboi
🍆 Bantu tahan lama
🍆Melawaskan kencing
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara isteri
.
Apa kami offer?
✅Kesan seawal 3-4 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
✅Cara urut disediakan
.
DM 
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
atau whatsapp 
017-2395452 
017-2395452
sekarang!
Sementara stok ada.
.
#vine #malayvine #mudahterhibur #lawakterkini #lawakboring #malaysiavines #lawak #ohsem #malayvines #lawakhangit #lawakhambar #ootd #ootdmalaysia #kadkahwinmurah #pelamin #hantaran #hantarankahwin #doorgiftmurah #bramalaysia #malaysia #awekmelayu #kereta

x1r_malayaOfficial™ (@x1r_malaya)


“ Isteri mengaum macam harimau❗" . Sedap abang sedap❗ Dua tiga round pun I sanggup❗ Lagi abang lagi..❗ Ahhh.. ahhhh..❗ . Kami tahu, situasi seperti di atas yang abang-abang inginkan. Tapi, apakan daya.. Isteri masih terkankang dikatil meminta-minta. Tapi abang sudah tidak terdaya? Lama pun tak mampu walaupun kedai kopi minta kopi Jantan dua gelas dengan lima bijik telur. Kedai kopi sembang kencang kuat di katil tapi sebenarnya tak❗ . Sudah tiba masanya untuk abang berubah jadi lelaki yang tahan lama, yang mampu puaskan isteri❗ Dapatkannya sekarang❗ . Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu: 🍆 Menguatkan boboi 🍆 Memanjangkan boboi 🍆 Menebalkan boboi 🍆 Bantu tahan lama 🍆Melawaskan kencing 👙 Menegangkan dan membesarkan payudara isteri . Apa kami offer? ✅Kesan seawal 3-4 hari! ✅ Harga yang berpatutan ✅ Postage kami tanggung! ✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu! ✅Cara urut disediakan . DM @minyaklintah_kuat @minyaklintah_kuat atau whatsapp 017-2395452 017-2395452 sekarang! Sementara stok ada. . #vine #malayvine #mudahterhibur #lawakterkini #lawakboring #malaysiavines #lawak #ohsem #malayvines #lawakhangit #lawakhambar #ootd #ootdmalaysia #kadkahwinmurah #pelamin #hantaran #hantarankahwin #doorgiftmurah #bramalaysia #malaysia #awekmelayu #kereta

Alhamdulillah syukur sis miya masih kuat lagi utk bersilat buat kad kahwin semua. Hehe.. Kalau tak cukup tangan dah..sis terpaksa on off order utk memudahkan lagi kerja saya.🤗
.
Terima kasih kerana mempercayai bisnes online saya. Alhamdulillah. Semoga majlis customer mia design berjalan dengan lancar dan dipermudahkan yee.. Aamiin 😘😍
.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp saya di nombor 0176480828. Atau klik je link di bio profile saya 😘📲
.
.
#kadkahwinmurah #photographer #kadkahwinonline #kadkahwin #andaman #catering #weddingcard #pakejkadkahwin #jomkahwin #miadesignpackage #festivalkahwin #kadkahwincantik #eday #festivalkahwinmalaysia #kursuskahwin #tunang #print #countingdays #kadkahwinsweet #kadkahwinmalaysia #kadkahwinflower #bridesmaid #weddingcardbrunei #kadkahwinmelaka #kadkahwinutara #kadkahwinkl #invitationweddingcards #kadkahwinbrunei

Kad Kahwin l Wedding Card (@miadesignpackage)


Alhamdulillah syukur sis miya masih kuat lagi utk bersilat buat kad kahwin semua. Hehe.. Kalau tak cukup tangan dah..sis terpaksa on off order utk memudahkan lagi kerja saya.🤗 . Terima kasih kerana mempercayai bisnes online saya. Alhamdulillah. Semoga majlis customer mia design berjalan dengan lancar dan dipermudahkan yee.. Aamiin 😘😍 . . Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp saya di nombor 0176480828. Atau klik je link di bio profile saya 😘📲 . . #kadkahwinmurah #photographer #kadkahwinonline #kadkahwin #andaman #catering #weddingcard #pakejkadkahwin #jomkahwin #miadesignpackage #festivalkahwin #kadkahwincantik #eday #festivalkahwinmalaysia #kursuskahwin #tunang #print #countingdays #kadkahwinsweet #kadkahwinmalaysia #kadkahwinflower #bridesmaid #weddingcardbrunei #kadkahwinmelaka #kadkahwinutara #kadkahwinkl #invitationweddingcards #kadkahwinbrunei

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni
-
-
Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170
-
-
atau boleh whatsapp admin kami:
Khai 60174933935
Yana 60173494679
-
Jom FOLLOW 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
@jomkadwin 
#JomKadWin
-
#JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis  #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Jom Kad Win! (@jomkadwin)


💍Tempahan dibuka untuk bakal pengantin yang bakal melansungkan Majlis Perkhawinan pada TAHUN 2018 ni - - Untuk TEMPAHAN boleh tinggalkan no phone atau boleh 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 📲Whatsapp “SAYA NAK ORDER" ke 0185730170 - - atau boleh whatsapp admin kami: Khai 60174933935 Yana 60173494679 - Jom FOLLOW @jomkadwin @jomkadwin @jomkadwin #JomKadWin - #JKW #kadkhawin #kadkawenmurah #majliskawin #jomkhawin #cukurjambul #event #businescard #banner #perkhawinan #malayweddingdress #bazarpaknil #kadkawenbajet #kadkawencantik #kadkawenkreatif #kadkawenmalaysia #kadkawenonline #kadkawenselangor #kadkawenperlis #kadkawenmurah #klweddingfest #pakejkadkawenonline #pakejbajet #pakejkadkawenmurah #weddingidea #bridetobe #walimatulurus #malayweddingcard #kadkahwinmurah #UtusanRajaSehari

Alhamdulillah kemarin COD di Angsana Mall, bunting harijadi 2x5 2pcs harga promosi Diana & Intan...
Nak buat Bunting? 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 
wasap.my/601139163323/bannerbunting =====================================
FB: mim ipoh 
FB page: Encik Kad Kahwin, Flyers dan Kad Nama Murah Perak 
IG: mim ipoh design ===================================== Untuk tempahan dan sebutharga, 
MOH KITER ORDER! 
#kadkahwinmurah 
#kadkahwinipoh 
#kadnamamurah
#flyersmurah 
#mimdesignipoh
#ipoh
#perak 
#fotografieditcantik
#sesikugrafi

Mim Ipoh (@mim_ipoh_design)


Alhamdulillah kemarin COD di Angsana Mall, bunting harijadi 2x5 2pcs harga promosi Diana & Intan... Nak buat Bunting? 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 wasap.my/601139163323/bannerbunting ===================================== FB: mim ipoh FB page: Encik Kad Kahwin, Flyers dan Kad Nama Murah Perak IG: mim ipoh design ===================================== Untuk tempahan dan sebutharga, MOH KITER ORDER! #kadkahwinmurah #kadkahwinipoh #kadnamamurah #flyersmurah #mimdesignipoh #ipoh #perak #fotografieditcantik #sesikugrafi

Shares by their users pictures
logo

We use instagram to see today's most popular animal pictures, nature paintings, handmade products, great hotels, and more.

Contact with us

© 2017 InstaSafari. This product uses the Instagram API v1 but is not endorsed or certified by Instagram profile. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.